Glas Javnosti

ZAKAZANO SUĐENJE: Ana Ćurčić goni Zvezdana

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Otkriveno kad će se Ana i Zvezdan suočiti na sudu!

Suđenje bivših zadrugara Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića zakazano je za 19. jul, prenose domaći mediji. On je u više navrata govorio da nije dobio nikakve tužbe od Ane, ali je ona odlučila da ga goni krivino.

- Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca - rekla je Ana kad je izašla iz "Zadruge 6".

Kako prenose domaći mediji, Ana je danas dobila poziv za ročište, zakazano povodom krivičnog postupka protiv Slavnića i oboje bi trebalo da se pojave na sudu.

Podsećanja radi, Ana je tokom boravka u rijalitiju ticala da poseduje pisma koja joj je Zvezdan Slavnić slao dok je boravio u zatvoru, a čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji "Amidži šou". Slavnić ju je u maju ove godine odgovorio.


- Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: "Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega"! Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto ,,loše" za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa! Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! - napisao je Zvezdan Slavnić na Instagramu. 

- Jer mi takva trebaš, ja sam opčinjen tobom.... Koliko te volim samo ti znaš... Pozdravi mi Slavku i Moku i Kačavende i svi koji me vole - glasilo je pismo Zvezdana Slavnića, koje je Milena objavila na Instagramu.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR