Glas Javnosti

ZADRUGAR OTKRIO PRAVU ISTINU O SUKOBU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ĆERTIĆA : Otkriveni detalji koji se nisu znali

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su zvanično diskvalifikovani iz Zadruge 6 zbog pesničenja Uroša Ćertića. Njih dvojica su tokom svađe Ćertića i Nece skočili na kaskadera, a jezive scene nasilja preplašile su ostale učesnike, ali i zaprepastile ceo region.

Ivan Nešković komentarisao diskvalifikaciju Kristijana Golubovića i Emila Kamenova

Obojica su zbog ovog incidenta, odmah o nauštanju imanja u Šimanocima, pivedeni u policiju.

Ovim povodom su se obojica oglasili, priznali da se kaju zbog svoje reakcije, ali i istakli da su "bili isprovocirani", dok je Kristijan dodao da je "samo branio slabijeg Necu". Sada se za MONDO oglasio još jedan diskvalifikovani takmičar Ivan Nešković koji je komentarisao ceo slučaj, ali i otkrio šta misli o akterima.

Kako je ispričao, po njemu je Kristijan reagovao zaštitnički, budući da je, kako tvrdi, Uroš neko vreme maltretirao druge učesnike.

"Po meni je Kristijan postupio pravedno. Glupo bi bilo reći da podržavam šta su uradili, jer bih podržao nasilje, ali u ovoj situaciji je Uroš siledžija iz osnovne škole koji na velikom odmoru otima užinu, a Kristijan onaj tip koji ćuti i ne može više da gleda kako omalovažava i maltretira drugu decu. Žao mi je što je diskvalifikovan, jer unutra ipak postoji red i disciplina kada je Kristijan za crnim stolom, nema galame i buke", započeo je prenosi Mondo

"Mislim da je Emil to iskoristio, jer je znao da će ga posle toga diskvalifikovati, Ne znam šta se desilo pre incidenta, možda je Uroš njega napao ili prozivao, a ako nije mislim da je povod samo diskvalifikacija. Čoveku baš nije bilo dobro unutra... Njemu treba kilogram mesa na dan, a mi za mesec dana nismo videli toliko", dodao je Nešković.

Potom je otkrio u kakvim je odnosima bio sa dvojicom diskvalifikovanih.

"Sa obojicom sam bio super. Kiki mi je nekoliko puta davao hranu kada nisam imao, iako je u pabu bilo njih nekoliko u budžetu. Sa Emilom sam od prvog dana karantina super", rekao je.

Na pitanje da li se čuo sa njima, iskreno je odgovorio:

"Nisam sad hteo da ih smaram, jer znam kako je meni bilo kad me 100 ljudi pita kako sam, što si to, što si ovo, što si ovako, što nisi onako... Javiću im se danas ili sutra, kad se slegne malo i kad se oni odmore", zaključio je Ivan.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR