Glas Javnosti

VODITELJ MILAN MILOŠEVIĆ NAPADNUT U BOLNICI: "Bila je spremna da me zadavi"

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Milan Milošević, voditelja Zadruge, otkrije je da ga je nedavno, kad je bio u bolnici zbog zdravstvenih problema, napala jedna starija žena.

Kako je ispričao to se dogodilo zbog nedavnog raskida rijaliti učesnika Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

- Da, idem na operaciju srca, tako je. Zamisli, ležim ja tamo, primio sam injekciju da mi spuste puls, 186 mi je bio. I prilazi mi jedna baba, kaže: Je l istina da je Dejan ostavio Aleksandru?. Ja je gledam u šoku... Kaže mi: Sve ste vi to namestili. Ona je bila spremna da me zadavi - ispričao je Milan Milošević za "Srbija danas".


- I sam je bio deo rijalitija Zadruga, a pretnje smrću dobija godinama unazad, još od 2017. "Ove sezone mi uz pretnje najviše žele smrt. Mene krive za razne gluposti i situacije koje rade njihovi favoriti, pa me ove sezone najviše proklinju. Nedavno sam imao zdravstveni problem - rekao je on i dodao:

- Tada su počele da mi stižu poruke da sam zaslužio da umrem, da mi srce stane, da mi Bog vraća sve, prosto sam zanemeo.
 Jesam na jednu ruku oguglao na sve to, ali nikad ne može da ti bude svejedno kada ti neko želi nešto tako grozno", ispričao je nedavno za Kurir.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR