Glas Javnosti

VIKI PROGOVORILA: Zadrugarka priznala osećanja prema Osmakčiću!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić imali su turbulentnu vezu u "Zadruzi 5" tokom koje je Viki ostala trudna, a na kraju je i abortirala.

Međutim, njih dvoje su potvrdili da su se videli nakon rijalitija, a sada se u javnosti pojavila i informacija da Viki planira da napusti ćerku iz prvog braka kako bi bila sa Osmakčićem. 
Kako pišu mediji, Viki i Marko navodno kriju vezu zbog članova njihove porodice, a ona je za Informer otkrila da li ima istine u tome.
- Ma kakav Marko, ne planiram da se pomirim sa njim, a i moje dete nema nikakve veze sa Osmakčićem i našim odnosom čak i da dođe do pomirenja - rekla je Viki kratko, a ova njena reakcija je usledila nakon spekulacija da planira da ostavi svoju ćerku babi Regini: 


- Marko je slao Viktoriji poruke i molio je da popričaju o svemu. Pravdao se da je bio nepromišljen i da je pao pod uticaj drugih ljudi. Nije mnogo prošlo, a Viki mu je oprostila i lažiranje očeve smrti, i uvrede i udarce, ali i traumu kroz koju je prošla posle abortusa. Kada je porodici saopštila svoju odluku, njenu babu Reginu umalo je izdalo srce! Ona nikako ne može da prihvati Osmakčića za zeta. Pokušala je na sve načine da ubedi unuku da još jednom razmisli, ali od toga nije bilo vajde - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

- Viki je toliko zaljubljena da je spremna da ostavi sve zbog Marka, čak i rođeno dete. Verujte, ona bi i sad na sva zvona proširila da su ponovo u vezi, ali ju je Marko zamolio da sačekaju dok se ne slegne prašina. Neće ovo na dobro izaći, Stojan i Regina joj neće oprostiti ako ode sa Markom jer veruju da će je opet šutnuti - zaključuje izvor.

Bivši rijaliti par Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović imali su burnu vezu tolikom celom rijalitija, ona je ostala trudna sa njim ali je zajedničkom odlukom i njegovim inicijarenem ona je abortirala. On je samoinicijativno odlukom napustio rijaliti, naime, njegova porodica je slagala da mu je otac preminuo i napravili su veliku buru u javnosti. Viktorija je nakon veze s markom ušla u odnos sa Zolom, ali je to veoma kratko tajalo. Na kraju Viki je pred samo finale ispala odlukom publike. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR