Glas Javnosti

Snimak kuce koja "priča" zaludeo internet: Skoro šest miliona pregleda preko noći

Svet
Autor: Glas javnosti

Ovaj pomeranac izgleda baš ima šta da kaže

Psi su izvor beskrajne zabave. Čak i kada ne rade ništa neobično, fascinantno je pokušati da ih shvatimo.

Jedna vlasnica se sigurno tako osećala kada je njen pas iz vedra neba počeo da "ćaska" s njom. Zbunjena vlasnica podelila je snimak svog pomeranca po imenu Simba, koji je za jednu noć pogledalo čak 5,8 miliona ljudi, a sada broji skoro sedam miliona pregleda. Na viralnom snimku ovo štene razgovara sa svojom gazdaricom, iako to ne zvuči kao nijedan jezik koji smo dosad ikada čuli.

Iako su neki od ovih zvukova podsećali na lavež, uglavnom nemamo pojma gde je Simba pokupio ovaj novi jezik. Ovakav, jednostrani razgovor prilično je čest među ljudima i njihovim psima . Ne možemo biti sigurni šta je Simba tačno pokušavao da prenese svojoj vlasnici, ali je očigledno želeo da prenese neku vrstu poruke.

Neretko se vlasnici pasa potpuno zbune pokušavajući da shvate kako da komuniciraju sa svojim psom. Iako Simbin novi jezik predstavlja izazov za prevođenje čak i za najiskusnije vlasnike pasa, postoji nekoliko jednostavnih načina na koje psi komuniciraju sa svojim ljudima .

Jedan od načina na koji psi često komuniciraju je kroz govor tela , koji takođe uključuje izraze lica i kontakt očima. Biti u stanju da pročita i razazna šta pas prenosi svojim suptilnim postupcima je veština koja se vremenom razvija.


Glas javnosti U01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR