Glas Javnosti

SKANDAL NA INSTITUTU: Otac deteta išutirao lekara i pretio mu smrću

Hronika
Autor: Glas javnosti

Napadnuti lekar je sada dobro

Muškarac V.R. (38) je osumnjičen da je napao doktora koji radi u Institutu za majku i dete i da mu je zadao udarac nogom u predelu leve potkolenice u uputio mu pretnje po život. Svedok napada opisao je šta se dogodilo, a oglasio se i direktor Instituta.


"Bila je velika gužva, svi su čekali dugo, jedan otac je bio veoma neprijatan. Ulazio je u ambulante, pretio je smrću zaposlenima. Sve je, međutim, kulminiralo kada je njegovo dete dobilo fras u čekaonici. Vređao je lekare i pre tog trenutka, ali kada se to desilo onda je počeo da skače i viče, u jednom trenutku prišao je i lekaru i počeo da ga udara i šutira. Što je najgore, da to nije uradio, lekar bi mogao da radi svoj posao i pomogne detetu, ovako je samo otežao rođenom detetu, ali i svoj drugoj deci koja su čekala", rekao je jedan od svedoka.


U pitanju je odojče koje je imalo tegobe u vidu povišene telesne temperature koje su počele iste večeri, nekoliko sati pre dolaska u Institut za majku i dete. Vladislav Vukomanović, upravnik pedijatrijske klinike Instituta, potvrdio je da je lekar pretučen , kao i da ovo nije prvi put da se nešto slično dešava.


"Napadnuti lekar je sada dobro. Cela procedura je ispoštovana. Nažalost, ovo nije usamljen slučaj napada na lekara", rekao je Vukomanović.

Glas javnosti/A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR