Glas Javnosti

Napadač nastavio da se iživljava na TRUDNICI čak i kad je pala, ni beba nije preživela (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bolnica je u saopštenju navela da je pokušan hitan carski rez u cilju spasavanja bebe, ali da nisu uspeli da je spasu

Mlada žena u ranim 20-im godinama, koja je bila u poodmakloj trudnoći, izbodena je nasmrt u napadu koji se dogodio u četvrtak ujutru u naselju Ramot Eškol u centralnom izraelskom gradu Lodu.

Ni njena nerođena beba nije preživela napad.

Hitne službe su primile poziv u četvrtak ujutru u 8.05, a hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla je ženu u medicinski centar Šamir-Asaf Harofe u kritičnom stanju sa višestrukim ubodnim ranama. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt po dolasku u bolnicu.

Bolnica je u saopštenju navela da je pokušan hitan carski rez u cilju spasavanja bebe, ali da ni ona nije preživela.


Prema izveštaju tima hitne pomoći, scena na mestu događaja bila je haotična, mnogo ljudi se okupilo oko povređene žene koja je ležala bez svesti sa brojnim ubodnim ranama. Hitna pomoć je odmah pružila medicinski tretman, započela tehnike oživljavanja i prevezla je u bolnicu, navodi se u saopštenju. 

Nadzorna kamera u blizini zabeležila je napad napada. U snimku se vidi kako je mlada majka šetala ulicom sa dvoje male dece kada ju je muškarac sa kapuljačom na glavi iznenada napao s leđa. Kad se trudnica spotakla napadač je bez milosti nastavio da je ubada nožem čak 16 puta.

Uznemirena deca, svedoci ovog napada, potom su pobegla dok je napadač utekao automobilom.

Policija je brzo reagovala i saopštila da je pokrenula istragu i potragu za osumnjičenima - ubicom i osobama koje su bile u automobilu.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR