Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA nad TAROM SIMOV

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića.

Snimak jezivog nasilja starleta je podelila javno na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila da već mesecima unazad trpi fizičko i psihičko zlostavljanje.

Nakon što je objavila niz uznemirujućih fotografija i video-zapisa, Simova je šokirala javnost još jednim snimkom na kojem se vidi kako Raičević divljački razvaljuje vrata njenog stana. Naime, kako se može videti na video-klipu, dok je Danilo uporno zvonio, Tara nije želela da otvori vrata, te je njen tadašnji partner na kraju nasilno ušao, potpuno polomivši vrata. Drvena daska koja se odlomila od siline udaraca pala je bivšu zadrugarku, udarivši je u stomak. Uz sve to, na snimku se vidi i njihov sin Nikolaj, koji je u neposrednoj blizini spavao u kolevci dok se haos odigravao na ulazu u staN.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Tara Simov iznosi javno svoje probleme sa ocem svog deteta, Danilom Raičevićem. Kako se može videti na jednom od prethodnih klipova, Raičević je najpre psihički zlostavljao svoju partnerku, uputišvi joj niz uvreda, kako na njen račun tako i na račun njenih roditelja.

Ku*vo jedna  raspala, koja se je*e za liniju kokaina! Smrdljiva ku*vo raspala... Keva ti je ku*va, ćale ti je pe*er! Je*em li ti familiju bolesnu - drao se Tarin bivši dečko, dok je u sledećem snimku usledio fiizčki nasrtaj:

Izađi mi iz stana, izađi mi iz stana! Evo, sad će cela zgrada da sluša šta radiš... Izađi mi iz stana - ponavljala je bivša zadrugarka, a Danilo ju je zatim udario nekoliko puta.

- Zašto me udaraš?! Izađi iz stana! Sve sam snimala, pogledajte udarac, sve mi se crveni... Nemoj, bre! - urlikala je Simova dok ju je partner udarao.Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR