Glas Javnosti

Uskoro na LUDI KAMEN! Verili se Ivana Aleksić i Vladimir Tomović?

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Odnos bivše supruge Nenada Aleksića Ša, Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića privlači veliku pažnju javnosti, a kako sada pišu mediji, bivši zadrugar krije da je svoju devojku nedavno verio pod Manastirom Ostrog.

Mada nisu potvrdili a ni demantovali da su otpočeli romansu, par više od pola godine ima ljubavni odnos bez trzavica, pa se Vladimir nije mnogo premišljao o odluci da vezu podigne na viši nivo, tvrdi izvor "Rijaliti plusa" a prenosi nadlanu.com.

Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti - priča izvor i otkriva da je Tomović veridbu organizovao u jednom danu, a za lokaciju izabrao manastir koji za njega predstavlja najveću svetinju.

Nekoliko nedelja pred konačnu odluku govorio je da Ivana zaslužuje sigurnost i dokaz da sa njom misli ozbiljno posle javne prevare koju joj je priredio suprug i da će joj dati tu sigurnost sve i da se nikada ne oženi s njom. Kupio joj je prsten i rešio da je veri pod Ostrogom, što je i uradio čim je stigla u Crnu Goru - tvrdi izvor, koji naovodi da je bivša supruga nevernog repera bez razmišljanja pristala da se uda za Crnogorca.

- Ivana nije ni slutila da će je Vladimir zaprositi, pa je bila u šoku kada ju je pitao da se uda za njega. Iako nije mogla da dođe sebi, kroz suze je rekla "da" i time zvanično postala njegova verenica. On joj je vratio veru u muškarce, brinuo o njoj i obrisao bolan period koji je prošla nakon razvoda od Ša. Kod nje se javio strah da je prebrzo ušla u sve, ali se trudi da mu veruje i pušta da sve ide svojim tokom dok ne počnu s planiranjem svadbe. Kako su krenuli, i to će odraditi u tajnosti do kraja godine - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR