Glas Javnosti

UROŠA ĆERTIĆA ĆE IZVESTI IZ ZADRUGE : Policija će ga privesti, otkriveno za šta je osuđen

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Uroša Ćertića krajem oktobra bi policija trebalo da sprovede na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu

 Ćertić je trebao danas da bude saslušan zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, ali se on na saslušanju nije pojavio, niti je opravdao svoj izostanak.

- Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sledeće saslušanje - rekao nam je nezvanični izvor.

Podsetimo, Ćertića je napustila nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu prošle godine, kada je stavila tačku na njihov odnos. Ona je navela da ju je uz pretnje čupao i davio piše Kurir

Osim toga, kaskader i učesnik "Zadruge" je pre dve godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a prošle nedelje je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora.

- Glavni pretres je završen, Uroš je priznao izvršenje krivičnog dela i osuđen je. Dobiće godinu zatvora, biće u kućnom zatvoru - rekao je tada Ćertićev advokat Mladen Magdelinić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR