Glas Javnosti

UČESNICA ZADRUGE ŠOKIRALA: Viki tvrdi da je silovao sveštenik kad je imala 12 godina!

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

Viktorija Mitrović koja je u rijaliti program “Zadruga 5”, ispriča je detalje silovanja koje se dogodilo 2014. godine u selu u blizini Kovina.

Viktorija je devojčica koju je sa samo 12 godina, kako je ispričala, silovao sveštenik u dvorištu crkve, a o ovom zločinu brujala je cela Srbija.

To je sve bilo u crkvenom dvorištu - otkrila je Viki, pa je nastavila:

- Nelogično je da se to tamo desi, jer ako idemo da se ''peremo od greha'' to je tamo - otkrila je Viktorija, pa je nastavila:

- Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - rekla je Viki.

- Ja i kad nisam kriva, i kad sam kriva ja okrivim sebe. Taj strah je vladao u meni. Odrasla sam bez roditelja - rekla je Viki, pa je nastavila:

- Mi smo otišli tamo, ja nisam mogla da uđem. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: ''Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati'' - rekla je Viki.

- On je pijan automobilom, vozio, otvarao vrata. Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim. Ja nisam imala nekog sa kim bih mogla da pričam, ali sa tetkom mogu o svemu da pričam. Ja sam se njoj poverila, kao da mi bude lakši, oni su odmah otišli i prijavili. Došla je policija u školu, pa sam dala izjavu - rekla je Viktorija.

- Neću moći da zaboravim to ni za 50 godina - rekla je Viki.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP