Glas Javnosti

U ZADRUGU 6 SE USLELILO 58 UČESNIKA : Kristijan i Golubovićka došli kao iznenađenje veka

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Počela je šesta sezona rijalitija "Zadruga", a predstavilo se 58 novih i starih rijaliti učesnika.

Nove učesnike "Zadruge 6" pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova. Tema ove večeri bila je cirkus, pa su se svi sredili u tom maniru. Voditelj Milan Milošević među prvima se pojavio na otvaranju i to u svetlucavom odelu, dok je voditeljka Dušica Jakovljević izabrala svečanu crnu haljinu koju je uparila sa šeširom.


Kristijan Golubović ušao je u "Zadrugu 6"

Kristijan Golubović ušao je u Zadrugu i to na motoru, a ispratila ga je trudna verenica Kristina Spalević.

"Ja ću da pokažem dobra dela. Život mi se promenio jer sam ostao sa Kristinom, nadam se da će biti svadba, nadam se da se neću osramiti kao prošli put. Planiram dve ćerke i dva dečka", rekao je Kristijan u svom profilu


"Ana Spasojević kao ima nešto da mi kaže. Ona ima podršku od stranih plaćenika, stranci ih plaćaju", rekao je Golubović.
.

Sve je šokirala još kada je radila vežbe pred ulazak. Jelena je na ulasku u studio doživela peh, pa zamalo da padne sa stolice.

"Ja studiram psihoanalizu i hipnozu, upravo sam sletela iz Beča, nisam znala da ću ući. Ja sam rešila da ko sa mnom lepo, ja ću sa njim lepo. Oni ne razumeju tri napisane rečenice. Ove godine biće 10 godina kako sarađujem sa vama ovde", rekla je Golubovićeva prenosi Kurir

Ana Spasojević, bivša zadrugarka, vratila se u rijaliti.

"Ustala sam i pružila sam joj ruku, a ona ništa. Pokazala sam joj prstić, iznenadila me što nije ustala", rekla je Ana Matoroj.

"Ja sam u Budvi bila sa društvom, meni ljudi sami pričaju, kada bude trebalo ja ću da kažem šta imam. Unutra ćete čuti tajne od mene", dodala je Ana Spasojević.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR