Glas Javnosti

TRAGEDIJA REPERA, VANJA I ŠA IZGUBILI BEBU : Otkrio da su problemi u braku počeli tokom njene trudnoće

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nenad Aleksić Ša progovorio je o svom braku sa Vanjom Ignjatović i otrkio da su izgubili bebu.

- Venčao si se, tvoji prijatelji su ti uveličali slavlje i imam utisak da smo te u jednom momentu videli najsrećnijeg do sada od kad si na ekranima. Živeli ste divan porodičan život, niste se odvajali i delovalo je da si našao svoju sreću. Šta se desilo? - pitala je Ivana.

- Jeste sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno smo želeli i dete da imamo pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde iskreno jer pričam pred ovim ljudima - rekao je Ša.

- Šta se te noći desilo? - pitala je Ivana

- Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam sad. Trebao sam da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol - rekao je Ša.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR