Glas Javnosti

Terza napravio haos u "Eliti": Moralo da reaguje obezbeđenje

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Šokantne scene na imanju u Šimanovcima!

Učesnik rijaliti šou-programa "Elita", Borislav Bora Terzić, poznatiji kao Terza, napravio je haos epskih razmera prethodne večeri nakon žurke na imanju u Šimanovcima kada je tokom još jedne u nizu turbulentnih rasprava sa partnerkom Milicom Veličković zabezeknuo javnost svojim postupcima i rečnikom.

Naime, Terza se ponovo posvađao i ušao u sukob sa Milicom, zbog kojeg su reagovali i pripadnici obezbeđenja kako bi sprečili da haos eskalira do većih razmera. Odlukom produkcije popularnog rijalitija, kontroverzni učesnik je trebalo da završi u zatvoru, kako bi se strasti stišale, međutim, on za to nije hteo ni da čuje, te je zapretio da će "napraviti zlo".


- Izlazim napolje! Ne, ne, gotovo... Nema Terza, neću! Neću da idem u zatvor. Neću da idem u zatvor, ništa nisam uradio! Neću da idem tamo, majke mi moje! Nemojte da me vodite, ništa nisam uradio... Idem tamo u pab da sedim kod Miće. Napraviću zlo ovde, verujte mi, nemojte da me terate na zlo! Meni sekunda fali - urlikao je Terza kroz kuću Odabranih, sve vreme praveći haos pred kamerama.


Podsećanja radi, Borislav Terzić Terza i Milica Veličković već neko vreme intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom, te se njihove verbalne rasprave često završe veoma burno. Međutim, ovaj par otišao korak dalje kada je Milica pred svima priznala da su njih dvoje kao svingeri, te da svako može da radi šta hoće u vezi.

- Ne smeta mi što moj dečko gleda druge devojke, on komentariše svaku ribu, ja tu ne vidim ništa loše. Iskreno, volim kad je muškarac takav, nisam ljubomorna, čak i ja gledam druge muškarce dok sam sa dečkom i to me pali! Mi smo kao svingeri, sigurno ćemo to probati napolju, ako nam se ovde ne ukaže prilika - rekla je Veličkovićeva nedavno i šokirala sve.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR