Glas Javnosti

TAKI POČASTIO MAJU MARINKOVIĆ OPAKOM MAŠINOM : Iskeširao sve za ćeru

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Taki Marinković odrešio je kesu i svojoj mezimici Maji Marinković, koju često naziva princezom, kupio automobil marke BMW.

- Rešio sam da ćerku častim za prvo mesto koje će osvojiti u "Zadruzi", ja se iskreno nadam da će tako biti! Zaslužila je da je častim! Da ne bi pare otišle na drugu stranu, bolje da se ulože u prave stvari. Auto me je izašao 15.000 evra - kaže Taki i priznaje da njegova ćerka nema vozačku dozvolu.

- Nažalost, nije još položila. Uplatila je celokupno polaganje, mislim da je otišla na tri časa, ali nikako to da završi, stalno je u rijalitiju. Nadam se da će završiti auto-školu kada bude izašla, pa da može lepo da se služi ovim automobilom - poručio je Taki.


Podsetimo, Maja Marinković pretrpela je nasilje u Beloj kući od strane Anđele Đuričić, koja je diskvalifikovana nakon toga. Taki je zbog toga podneo krivičnu prijavu protiv Đuričićeve.

- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR