Glas Javnosti

Taki Marinković opleo po zadrugarima, pa progovorio o ćerki

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Marinković je kao i uvek bio bez dlake na jeziku!

Otac učesnice Elite Maje Marinković Radomir Taki Marinković kaže da su Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović dosadili i Bogu i narodu, pa je potom komentarisao ponašanje svoje naslednice Maje. Naime, Taki tvrdi da je Poršelina Urošu Rajačiću utešna nagrada, jer ga je njegova naslednica odbila.
- Dosadili su i Bogu i narodu. Mislim da Ša zna šta radi i da drži konce u svojim rukama. Stanislav se dečko ne meša, on sa Majom na garnituri, tako da mislim da oni sada igraju rijaliti - priča Taki. 

Kako je već danima unazad jedna od glavnih tema raskol prijateljstva Slađe i Maje, Taki je otkrio kako gleda na to, ističući da je Poršelina zapravo Urošu Rajačiću utešna nagrada, jer nije mogao da bude sa njegovom ćerkom.


- On je probao kod Maje, kod nje nije upalilo, probao je kod Jovane, pa sada kod Slađe, tako da je utešna nagrada. Ja mislim da je ovo čisto fejk, radi rijalitija - rekao je on, a onda je dodao:

- Prošle godine su bile najbolje, jer je Maja bila "prva tema", non-stop je bila oko nje...Ja sam uvek govorio, nemam šta da pljujem Slađu, onaj ko je "glavna tema", ona prilazi. Ja sam Slađi rekao u oči da nije prava prijateljica Maji. Kada je bila anketa: "Ko treba da pobedi", prošle sezone, ona je navela nekog drugog, a ne Maju. Ona je bila u super odnosu sa Slađom, a šta se desilo u Budvi, to su ženska posla - rekao je Taki.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR