Glas Javnosti

Svima je poznat kao Lepi Mića,a malo ko zna njegovo pravo ime

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Lepi Mića je dobro poznat vernim pratiocima rijaliti šou-programa, budući da već nekoliko godina unazad nijedan ne može da prođe bez njega.

Podsetimo, on je prvi put okušao sreću na "Farmi" 2013. godine, nakon čega se pojavljivao u svim narednim sezonama ovog rijalitija, a isti slučaj se ponovio i u "Zadruzi". Iako nikad nije odneo pobedu u bilo kom TV formatu ovog tipa, Lepi Mića slovi za osobu koja "pokreće događaje" i utiče na njihov tok, te samim tim konstantno održava priče koje se dešavaju među učesnicima "živim i aktuelnim".

Kako se njegov nadimak toliko "odomaćio" među učesnicima rijalitija, malo kome je poznato da se on zapravo zove Miroslav Pržulj.

On je rođen u Sarajevu krajem 50-ih godina prošlog veka, a u glavnom gradu Bosne i Hercegovine je završio i osnovnu školu.

Po okonačnju osmogodišnjeg školovanja, Lepi Mića je počeo da radi kao konobar kako bi finansirao pohađanje Srednje muzičke škole.

Muzikom je počeo profesionalno da se bavi na samom kraju 80-ih godina prošlog veka, nakon čega je usledilo deset studijskih albuma sa ljubavnim i patriotskim pesmama.

Najviše novca je, prema sopstvenom priznanju, stekao radeći u dijaspori.

Lepi Mića danas živi u Beogradu, sa suprugom i ćerkom, koje često pozdravlja u rijalitiju.

Izvor:pulsonline.rs

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR