Glas Javnosti

STEFAN KARIĆ U EMISIJI ODBRUSIO BIVŠOJ UČESNICI ZADRUGE : Misliš da sam ja lud?

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Stefan Karić bio je gost jedne emisije gde se posvađao sa voditeljkom i bivšom cimerkom u rijalitiju Sanjom Stanković.

Stefan je na samom početku govorio o vezi Sanje Grujić i Marka Stefanovića, a onda se naljutio.


- Iskreno ne znam je kao agresivnu devojku. Mislim da je to uradila, zato što je ranije gledala rijaliti i misli da je zanimljivo. Njoj se stvarno sviđa ovaj dečko, nije u lažnoj vezi sa njim, ali ove njene reakcije... U pogrešnom pravcu ide ta veza - rekao je Stefan u emisiji "REDaljka".

- To sam baš htela da te pitam, pošto si imao turbulentne veze i Marko je u svađama Sanji svašta pričao i ti si svojim izabranicama isto to govorio. U kom pravcu ide takva veza? - upitala je Sanja.


- Nikada nisam doživeo da me devojka udari, nisam imao agresivne devojke. Možda to nisam budio u njima - rekao je Stefan.

- Je li to normalno kada se posvađate da govorite tako gnusne stvari? Ti si gost, ti si došao ovde da odgovaraš a ne ja. Ne možeš za devojku da kažeš da je k, a posle se pomiriš sa njom - rekla je Sanja.

- To je u afektu rečeno. Ja sam ku*vom nikada ne bi bio da znam da je to. Jednoj devojci sam to rekao, pa će mi se to sad stalno napijati na nos - kazao je Stefan, pa se nadovezao:

- To što sam ja tvoj gost, nemoj da me podbadaš.

- Ti si unutra radio neke stvari. Kada god sam ti nešto rekla, gledao si to kao napad. Pitam te najnormalnije, njihova veza je slična tvojima - kazala je Sanja.

- Ja sam izgovarao i svi smo. Nije slična ni sa jednom koja je unutra. I ova devojka je sela pored mene, Jovana. Ti misliš da sam ja lud što je ona Jovana, što sam ja seo pored nje? - rekao je Stefan piše Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR