Glas Javnosti

STEFAN KARIĆ OTVORIO DUŠU : Evo ko je osvojio njegovo srce!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Budući da je odjeknula vest da je bivši zadrugar Stefan Karić verio svoju novu devojku Andreu posle samo tri meseca veze, on je sad odlučio da stane pred kamere jedne emisije i otkrije sve detalje.

- Čuo sam da se pominje neko kamenje kao da sam otvorio kamenolom. Neverovatno je kako nam se sve izdešvalo spontano i na brzaka, upoznali smo se letos... Ne bih da je upoređujem s bivšim devojkama, ona je u mom srcu posebna. Nismo u kući, imamo jedan stan lepi i mali, ne živimo zajendo 100 posto, ali smo stalno zajedno i lepo nam je... - rekao je Stefan i otkrio kako se tata Osmanu dopala buduća snajka.


- Osman ko Osman. Nasmejan je, pozitivan i srećan. Mislim da mu se dopala, najbitnije je da je nama lepo - rekao je Karić i dodao:

- Svaki čas neka ženidba i kamenje. To nije presudno i bitno, crkva mi više znači nego opštinsko venčanje. Biće sve komplet, ali ne mogu da pričam šta će i kako biti, uživamo i lepo nam je, to je najbitnije... - poručuje Stefan i dodaje:

- Ona je devojka iz totalno drugog sveta, nije iz sveta medija, njoj to ne odgovara. Nije neko ko je s nekim zbog lajka i ona je normalna devojka, ne prija joj što se sve ovo dešava. Shvatio sam da sam sazreo kao lilnost i treba mi mir i samoća, ne smetam ja ni Osmanu ni Kristini, ali smatram da je najbolje da se odvojimo - otkrio je bivši zadrugar.

Glas javnosti/P01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR