Glas Javnosti

SORAJA SE OGLASILA: Starleta prekinula medijske spekulacije o njenom zdravstvenom stanju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Starleta Soraja Vučelić doživela je saobraćajnu nezgodu u Albaniji. Mediji su prenosili da joj je zdravstveno stanje bilo kritično i da se borila za život, a sada se oglasila ona i otkrila u kakvom je stanju.

Soraja je otkrila detalje o udesu, ali i dečku od kojeg se navodno skrivala u bolnici nakon saobraćajne nesreće.

 - Primorana sam da reagujem. Najpre moram da kažem da muškarac sa kojim me dovodite u vezu nije dečko sa kojim sam ja u bilo kakvom odnosu. Mene niko nije pozvao da me pita bilo šta o tome, već piše ko šta hoće i navodi insinuacije koje nemaju vezu sa mnom. Jedino što je tačno da sam imala udes - rekla je prvo Soraja za Kurir, pa dodala:


- Na sreću, prošla sam s lakšim povredama i brzo sam puštena na kućno lečenje. Želim ovim putem da zamoli da me niko ne dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima i sa ljudima koje i ne poznajem. Moj emotivni partner je totalno druga osoba od one sa kojom me javnost povezuje. Zato moram da reagujem da se laž ne bi širila u pogrešnom smeru - rekla je starleta. 

- U svakom slučaju ukoliko se nastavi da me neko od medija povezuje sa muškarcima koji nisu moji partner biću prinuđena da reagujem - rekla je Soraja i poruča da se oseća dobro, ali da jooj predstoji oporavak narednih meseci. 

Inače, Soraja nije upravljala vozilom niti je njen automobil uništen. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR