Glas Javnosti

SMRŠAO, OFARBAO SE, A SAD SE SPREMA ZA RIJALITI? Darko Lazić USKORO NA MALIM EKRANIMA 24/7!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Darko Lazić navodno bi trebalo da uđe u rijaliti i postane ravnopravni član sa ostalim ukućanima.

Navodno produkcija već neko vreme pravi dogovor sa njim pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili gost na nekoliko meseci.

- Darko, baš kao dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda se lagano živelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane - kaže navodno Darkov prijatelj za "Svet" prenose mediji.

Njegov prijatelj objasnio je i da su ga ranije zvali u različite rijalitije.

- I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Mislim da će baš ta muka da ga natera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gde će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom... Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju deo honorara unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući za mesec dana. -  kaže on.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR