Glas Javnosti

Ša ucenjuje Mionu samopovređivanjem: Napravio pakao u Beloj kući

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nenad Aleksić Ša nastavlja da divlja zbog Mione i Stanislava, raskid ne dolazi u obzir.

Aktuelni učesnik Elite i propali reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da drami zbog prisustva Stanislava Krofaka, bivšeg dečka Mione Jovanović, koji ga totalno ignoriše, iako Ša misli drugačije i ne prihvata činjenicu da mu je nebitan.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, par je imao žestoku svađu, zbog koje je reper napustio Belu kuću i napravio totalni haos, pa krenuo da preti samopovređivanjem:
- On ti je rekao da si bolesnica - poručio je Ša Mioni.

- Pusti ti šta je on rekao, gledaj svoje ponašanje - odbrusila je Miona.

- Lepo te je odbranila, Stanislave... Evo, kaže Stanislav da je ovo okej - dobacio je Milan Milošević.


- Super, samo ga ti brani - rekao je Ša, pa napustio Belu kuću.
- Pustite me, ako se to ne desi, krenuću da se samopovređujem. Ja više ne mogu da izdržim ovo, isprala mi je mozak. Namerno ga je dovela ovde, smeju mi se, pravi me debilom. Ja ne mogu više da trpim ovo njeno turiranje mozga, ona njemu puši ku*ac sve vreme, meni je dosta svega, ja sam rekao da ovo više ne želim da trpim, ja neću više ovo drkanje, ne mogu da podnesem ni minut, nek se teraju svi više. Vrati se unutra ja neću više da radim sve to, da me neko smatra ludakom, znači kraj priče. Napravila me majmunom i izigrala, nemam više snage, pogledaj šta pravim od sebe - vikao je Ša u dvorištu.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR