Glas Javnosti

ŠA O TARINIM BALONIMA: 'Sve pare ću da dam na Taru'

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Tara Simov je u toku jučerašnjeg dana pustila balone iznad Bele kuće, povodom mesečnice sa reperom koji ju je ostavio. On je sinoć progovorio o ovom Tarinom postupku, ali je i odgovorio na prozivke bivše devojke Jelene Batos.

Bivša devojka, Nenada Aleksića, Jelena Batos ispričala je ukućanima u kakvom svetlu ona Nenada zna, ali je iskoristila priliku i da potkači njegovu bivšu ljubavnicu Taru Simov. 

"Nenad koga ja poznajem je osoba koja je prošla dosta toga u životu, osoba kojoj nije ništa servirano na tacnu. Znao je da ceni to što je imao i to što ima je grdno zaradio," objasnila je Jelena. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Kako je Jelena ispričala, on se u Zadruzi ponaša kao da je sve u životu dobio na tacni, pa se sada rasipa i deli sve. 

Osim toga, ona je potkačila i Nenadovu bivšu reklavši da će sada sve što je stvorio potrošiti zbog devojke, kao i da Tara budi njegove loše strane, za koje ona nije znala da postoje. 

 

Ša joj ipak nije ostao dužan, te ne samo da je stao u odbranu svoje bivše ljubavnice, već je istakao i koliko mu znači ono što je Tara uradila za njega.

"Ja kada bih vama ispričao koliko sam srećan zbog ovoga što je danas uradila. Vas se ne tiče gde ću da trošim svoje pare, ja ću za nju sve pare da dam ako treba," poentirao je Aleksić.
 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR