Glas Javnosti

ŠA DOBIO NAPAD BESA: Urlao na sav glas zbog Mione i Stanislava

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nenad Aleksić Ša dobio po nosu!

Nenad Alekisć Ša ne može da prihvati kritike cimera, smatra da je pričanje sa bivšim dečkom potencijalno pomirenje u najavi. Marko Đedović pokušao je da urazumi repera, ali nije mu polazilo za rukom. Ša je počeo da peni zbog odgovara Mione Jovanović o odnosu sa Stanislavom Krofkom, bivšim dečkom. 
- Šta je tu bolesno što joj govorim nula komunikacije, a on da mu se to desilo isto bi reagovao, da joj je stalo pa da razumem. Meni je ovo ludilo, frapiran sam šta ljudi pričaju, potreba za razgovor sa bivšim je potencijalno mirenje - rekao je Ša.

- Ja kad se u nekog zaljubim ne razmišljam o bivšim ljudima, koje je to licemerje da ona njemu želi neku sreću, najbolje sad da ode da mu čestita rođendan i kao e bivši srećan ti rođendan, to je totalno neprirodan način bitisanja - rekao je Đedović.

- Tebi je proradio ego. Ako insistitraš da treba da ti se obrati, to znači da ti nisi ravnodušna - kazao je Ša.


- Ne, nego sam ispala go*no prema njemu, je l ti to jasno? Mene drži što me grize savest i što sam ispala smeće prema nekom s kim sam bila. Možeš da misliš šta žeiš, ali sam piostupila kako nisam smela i šta da radim. Ne mogu da vratim vreme - istakla je Miona.

- Šta bi promenio taj razgovor? - upitao je Ša.

- Bilo bi mi lakše da smo razgovarali. Ja sam go*no jer to nisam uradila. Trudim se da ne povredim tebe, a povredila sam njega. On nije meni bilo ko, volela sam ga - rekla je Miona.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR