Glas Javnosti

Raskid kog su svi se plašili: Stanislav šutnuo Maju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Krofak odlučio da okonča odnos sa Marinkovićevom, ona ga terala da se zakune da neće biti sa drugom!

Stanislav Krofak Pantera sinoć je ostavio Maju Marinković tokom razgovora koji su obavili u dvorištu ispred Bele kuće. Stanislav je poručio da mu se ne sviđa Majino ponašanje i ljubomorne scene koje mu pravi, a ona ga je terala da joj se zakune da ni sa kim više neće biti u vezi.

- Smatram da ja nisam ku*va niti igračka da se ti sa nekim kladiš, kao sa Zolom danas - rekla je Maja.

- Ja sam se kladio sa njim da se nikad neću pomiriti sa tobom, to nema nikakve veze sa tobom nego sa mojim stavom - rekao je Stanislav.

- Takođe oni nasrtaji na mene, da Anđelo dečko nije skočio na tebe ko zna šta bi bilo - dodala je Maja.

- Ja da sam nasrnuo na tebe, ti ne bi bila sad ovde, nego u bolnici. Samo sam te prebacio preko kreveta onako lagano nisam bio nasilan - rekla je Maja.

- Ti si ušao u odnos sa mnom i znao si kakva sam. Ja sam prema tebi bila bolja nego prema bilo kome, tolerisala sam sve, ja jednostavno ne mogu da idem protiv svoje prirode. Dok si bio u vezi sa mnom sve je bilo cici-mici i onda kad si me osvojio totalno si se promenio. Znači da si me gledao kao trofej i takođe si lagao da nismo imali odnose - rekla je Maja.


- Ja nisam znao kakva si ti, neke stvari nisam mogao da znam. Ja sam ti prešao preko toga što si me uhvatila za vrat jer ti je išao rođendan ali preko nekih tvojih budalaština ne mogu da pređem, da mi neko da milion evra ne bih se pomirila sa tobom. Ja nisam imao odnose sa tobom, pokažite mi video na televiziji i onda ću reći da sam najveći debil. Ja sam u životu patio puno, prvi put kad sam se razveo, onda kad mi je brat doživeo nesreću,pa onda za Mionom i sad za tobom. Ja sad stavljam sve na vagu i baš me briga - dodao je Stanislav.

- Odvratan si, ti si o meni govorio danas sve najgore. Moraš da znaš za neki kompromis, ja ne mogu da trpim tvoju hladnoću - dodala je Maja.

- Ja o tebi ružnu reč nisam rekao ali kad završim sa nekim to je to. Što se tiče ponašanja ti si katastrofa, ja više ne mogu da trpim takve stvari, nikad više u ovakvom prostoru neću ući u vezu. Meni se svideo tvoj izgled i stav kako pričaš, kad smo ušli u vezu nije mi se dopalo tvoje ponašanje i to je to - dodao je Stanislav.

- Zakuni se da ni sa kim nećeš biti u vezi ovde - rekla je Maja.

- Nema šanse da ulazim više u odnos ovde, da moju gledaju neke budalaštine ne mogu to više sebi da dozvolim. Nema šanse, ovo je kraj, ja sebe ne vidim sa takvom osobom kao što si ti - završio je Stanislav.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR