Glas Javnosti

Radovi Nataše Šavije pre ove teške nesreće! Kako je kroz stihove pesme prozvala Karića! (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nije mu ostala dužna nakon objave iz kola

Bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, pušten je u sredu, 31. maja, iz pritvora nakon što je u istom proveo mesec dana zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji na jednoj svadbi.

Po napuštanju pritvora u Sremskoj Mitrovici, Stefan je otišao u porodični dom na Zvezdari, gde živi sa ocem Osmanom i njegovom partnerkom Kristinom.

I nakon što je povredio Natašu, a zatim kratko bio u pritvoru, Karić sada uživa na slobodi, a sinoć se usnimio iz svog besnog automobila marke "porše", kako se vozi kroz grad, a ono što je svima "zaparalo" uši jeste pesma koju je bila puštena na radiju, "Ko sam ja da ti sudim" u izvođenju Olivera Dragojevića, a mnogi se pitaju šta je Karić želeo da poruči.

Ni Nataša nije ostala "dužna", pa je na svom Instagram profilu podelila jednu pesmu.

- Ja, ja sam tu da ti sudim. Jer ljubav je moja kamenje, mrzim sve žene, pobegao sam sa lica mesta, jer sam ti lupio šamar i pesnicu ispred, a policiji se nisam javljao, da prođu dokazi sa moje pesnice. Ljubav je moja kamenje, a dobila najmanje (samo izdeformisanu facu), breme i znamenje, koje uvek primiš ti, kada napuste me svi, što još juče su se na me zakleli. Optužen sam za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda, ali ja ću da tvrdim samo za šamar, jer ko sam ja da idem u zatvor - napisala je Šavija i detaljnije objasnila šta je želela da poruči:

- Baš volim ovu pesmu, ali sam malo izmenila tekst, nadošla mi inspiracija. Ne znam da sklapam rime kao neki, ali je*i ga - poručila je starleta.


A sad par Šavijinih snimaka pre ovog teškog nasilja

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nataša Šavija (@natasa.savija)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR