Glas Javnosti

PUKLO PRIJATELJSTVO: Maja urlala na sav glas

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Maja Marinković odlučila je da se verbalno obračuna sa Miljanom Kulić!

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" došlo je do pucanja prijateljstva Miljane Kulić i Maje Marinković. Tom prilikom uživo u programu i Maja i Miljana su uputile jedna drugoj ozbiljne uvrede, nakon čega su odlučile da stave tačku na drugarstvo. 

- Miljana voli da izvrće stvari sad ću ja njoj da kažem, ja nemam šta nekome da dokazujem, oni bi voleli mene da iskompleksiraju i da se ja ukanalim kao što su se oni ukanalili. Ja sam čula da je ona meni kopala po stvarima u radionici, ona želi da vidi moj fijasko ali neće to doživeti jer se ja držim svoje reči - rekla je Maja.

- Ovo je Stanijina škola, tvoja deca će da gledaju sve, ti si žena monstrum koja namesti Aleksandri Subotić dođeš kod nje u kuću i dok ona ode u trafiku ti joj se sa mužem smuvaš. Ti si sadista, voliš da nanosiš ljudima zlo. Aleks će da dobije najlepše dete sa Carom znam da te to boli - rekla je Miljana.


- Vidiš ovo zlo čime se bavi, jedna majka koja se jaše sa svima, ovo je bruka i sramota o čemu se ovde priča - rekla je Maja.

- Sada je pušten tvoj klip, ja samo to komentarišem i to što ne možeš da prihvatiš moju kritiku to je tvoj problem, sad želiš da posvađaš mene sa Anđelom i Anitom. Ja sam ovde došla iz spoljnjeg sveta i rekla da mi je Car pričao da je ona spodoba i da je kao cvekla jahala Marka Miljkovića, ona je dobra glumica i ne može joj niko ništa izgleda. Ja sam došla sa najboljom namerom i rekla joj da se ne bruka i da Filipa ona uopšte ne interesuje i da me je zamolio da je ne spominjem dok smo igrali mečeve. Jovana je bila samo deo igre Maje i Uroša kako bi bio sa indirektnom komunikacijom sa Majom. Jovana se iskreno zaljubila i mislim da to nije bilo korektno sa Majine strane, ako je pratila Majin rad mogla je da isprati njenu situaciju sa Aleks Subotić kad joj je ukrala muža. Drago mi je što su Car i Aleks srećni i što renoviraju stan i što će dobiti predivnu ćerkicu i ja bih voleo da Aleks. Jovana je obmanjena i iskreno se zaljubila a njena drugarica je izdala - rekla je Miljana.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR