Glas Javnosti

Prvu godinu srednje frizerske je pala a sada za samo 7 dana zaradi 4.000 evra

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Otac Maje Marinković otkrio čime će se njegova ćerka baviti po izlasku iz Zadruge

Maja Marinković je i ove godine jedna od glavnih učesnica Zadruge, a njeni sukobi sa partnerima već su u centru pažnje. U šestu sezonu ušla je samo nekoliko dana nakon ljubavnog skandala s Pecom Raspopovićem, mužem njene nekadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Zbog velikog interesovanja javnosti za ovaj skandal, Maji je u Zadruzi skočio honorar - u prethodnim sezonama je uzimala 2.000 evra nedeljno, sada 4.000, a njen otac je otkrio i šta će Maja raditi sa svim tim parama kada izađe iz rijalitija.

"Kada bude izašla iz Zadruge otvoriće kozmetički salon, salon lepote. Uzela je stan, sada uzima i lokal. Želi nešto za sebe. Trenutno je srećna", rekao je Taki u emisiji Magazin In.


Razlog zašto će Maja otvoriti salon lepote, između ostalog leži i u činjenici da je završila srednju frizersku. Svojevremeno je njen školski drug medijima ispričao i kako je Maja tada izgledala, ali i otkrio da je ponavljala prvu godinu. 

"Maja nije bila baš uzoran učenik. Išla je u Srednju frizersku školu i pošto je godinu dana starija od mene, ona je 1. godinu pala i tako je došla u moje odeljenje. Nikada je nije interesovala škola, učenje i dobre ocene. Na časovima je uglavnom bila odsutna, a dvojke su joj poklanjali zbog oca Takija. On je često dolazio u školu, pričao sa profesorima i molio ih za njene ocene i vladanje zbog koga je bila pred izbacivanje iz škole zbog neopravdanih časova".

Isti izvor otkriva i da je Maja "uvek bila glavna u društvu".

"Želela je uvek da se ističe. Svi su je se plašili zato što je bila naklonjena fizičkim obračunima sa svakim ko joj stane na žulj. Znala je da izgura klupe u hodnik kada je besna i kada nije po njenom. Niko nije smeo ništa da joj kaže Pamtim je po njenim gradskim pričama koje su joj uvek bila glavna tema, takođe po njenim momcima koji su se uglavnom bavili kriminalnim radnjama, kao i parama i poklonima koje je od njih dobijala i često se hvalila po školi. Uvek je volela da bude zapažena, pa je još tokom 2. ili 3. godine srednje škole uradila je estetsku operaciju grudi i usana, što je nama kao njenim vršnjacima bilo strano".

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Maja Marinkovic (@majaa_marinkovic)

Glas javnosti.rs/mondo.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR