Glas Javnosti

PRODUKCIJA DONELA OZBILJNU ODLUKU! Večeras se sve menja za zadrugare

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Takmičari ni ne slute šta se večeras dešava!

Verni gledaoci rijalitija "Elita 7" već nedeljama nestrpljivo očekuju veče izbacivanja, a produkcija je odlučila da upravo na pravoslavni Božić obraduje publiku povratkom ove uzbudljive epizode. Nakon održanih nominacija, Anita Stanojlović se našla na udaru većine ukućana, dok je Marijana Špirić bila nominovana zbog najmanjeg broja glasova publike. Ove noći, njih dve su se preselile u izolaciju, a samo jedna će napustiti Belu kuću zauvek.


Šta je to što je dovelo do ove dramatične situacije?
Anita Stanojlović je očigledno izazvala negativne emocije kod većine ukućana, dok je Marijana Špirić uspela da se zaštiti od izbacivanja zahvaljujući podršci publike. Ova neizvesnost dodatno je uzburkala već napetu atmosferu u Beloj kući, ostavljajući gledaoce u iščekivanju ishoda večerašnjeg izbacivanja.

Reakcije javnosti na najnovija dešavanja
Najnovija dešavanja u rijalitiju "Elita" izazvala su žestoke reakcije među vernim gledaocima, koji su preplavljeni različitim spekulacijama o tome koja učesnica će biti eliminisana. Ova napetost dodatno je pojačana činjenicom da se izbacivanje događa upravo uoči pravoslavnog Božića, čineći ovaj događaj još dramatičnijim.


Šta nam donosi budućnost u Beloj kući?
Nakon ovog izbacivanja, očekuje nas novi talas dešavanja i sukoba među preostalim učesnicima. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući i kakve će posledice imati na raspoloženje ostalih takmičara.

Verni pratioci rijalitija "Elita" sigurno neće propustiti večerašnje izbacivanje, spremni da saznaju koja učesnica napušta Belu kuću. 

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR