Glas Javnosti

NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE: Preminula rijaliti učesnica! Sve je bilo u najboljem redu onda je usledio šok za sve! (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

Duboko smo potreseni vešću o njenom preranom odlasku. Bila je divan prijatelj, član tima. Izražavamo saučešće porodici i prijateljima. Neka joj je laka zemlja!, potvrdili su iz produkcije.

Vanja Žikić, učestvovala je u šou programu "Život na vagi", preminula je u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Na kraju je dobila sepsu, a lečenje je otežavala i njena težina. 

Od Vanje se na društvenim mrežama opraštaju njeni kolege iz šoua, a među prvima to je napravio Marko Kregar koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao: "Žika, počivaj u miru božjem".

Podsetimo, Vanja je u šou ušla sa 140 kilograma, a kako je tada rekla, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Rekla je da bi najsrećnija bila kada bi uspela da obuče pantalone manje od XL, da se zaposli kao frizerka, u čemu joj je odmagala njena težina.

"Želim da se promenim, želim da osnujem porodicu, da osetim ljubav. Teško mi je da slušam osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same", rekla je na početku šoua.

"Imala sam problema s težinom od detinjstva. U vrtiću i školi uvek je bilo pogrdnih naziva. Kad si dete, onda još nekako pređeš preko toga, ali kada uđeš u pubertet i vidiš da si drukčiji od drugih, onda se povlačiš u sebe", rekla je Vanja tada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Love doesn't ask why It speaks from the heart And never explains...❤️

A post shared by Vanja Zikic (@vanjaaazikic_official) on

 

 

 

 

(Vecernji.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR