Glas Javnosti

PRAVOSUĐE I MUP U OKOVIMA RIJALITIJA: Sudije i inspektori nekad zavodili red, a sad učestvuju u šou programima! (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

U javnosti je odjeknula vest da su učesnici rijalitija Parovi razvalili vrata i revoltirano izašli iz prostora u kojem su boravili, ali i ona da je na sve to morala da reaguje policija.

Pa, dok neki pripadnici MUP-a i pravosuđa vrše svoje dužnosti i ostaju im dosledni drugi ulaze u rijaliti programe, pa čak i postaju cimeri sa onima na čijem su slučaju radili.

Inspekrorka Lili

Jedan takav slučaj je bivše inspektorke MUP-a Ljiljane Stevanović koja je do pre dva dana bila učesnica rijalitija na Pink televiziji „Zadruga 4“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljiljana Stevanovic (@ljiljana_star)

Kada običan građanin uđe na društvene mreže ove nekadašnje insprktorke poslednje što mu padne na pamet je da se ona bavila tim poslom, a upravo zbog toga što je, da bi izgledala kako izgleda danas, u plastične operacije uložila preko 20 hiljada evra.

Naime, Ljiljana je dugo radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a u opisu posla joj je bilo da vodi istrage povezane sa kriminalom, te je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića osuđenika sa kojim je do pre nekoliko večeri delila kuću, a i dobro se slagala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljiljana Stevanovic (@ljiljana_star)

Njeno objašnjenje je bilo da je to bilo davno, kao i da je shvatila da taj posao nije za ženu.

Lepomir Bakić

Još jedan nekadašnji pripadnik MUP-a koji je učestvovao u rijaliti programu je Lepomir Bakić. On je nekadašnji policijski oficir, a sada bodibilder.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepomir Bakic (@lepomirbakic)

Prvi se odlučio za učešće u rijaliti programu te je 2015. godine ušao u „Farmu“, a bio je i kao specijalni gost na hepi televiziji u rijalitiju „Parovi“.

Pre rijaliti karijere, Bakić je završio srednju školu kao jedan od najboljiih u klasi, a potom je upisao i Policijsku akademiju u Zemunu, gde je 2009. godine od strane dekana proglašen najboljim sportistom.

U MUP-u je radio kao instruktor za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata i nekako opet dolazimo do Kristijna.

Sudija Ilić

Da ne bude da su preobraženi samo inspektori MUP-a, tu je i nekadašnja sudija Prvog osnovnog suda, Snežana Ilić.

Ona je 2018. Godine ušla u rijaliti „Zadruga“ uprkos savetovanja kolega koji su joj govorila da se ne upušta u rijaliti vode.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @penzionerrr

Ipak, Snežana kao sudija u penziji se nije mnogo obazirala na mišljenje kolega i ljudi iz struke te je ušla u rijaliti. Ipak njeno zadovoljstvo nije trala dugo, te je po izlasku iz rijalitija tokom razgovora sa voditeljkom priznala da se pokajala što je ušla u “Zadrugu“.

Iako do sada možda niste znali o kojoj sudiji je reč, postaće jasnije. Naime, Snežanu Ilić Srbija je dobro upoznala 2013. godine, kada je oslobodila iz pritvora navijača Crvene zvezde Uroša Mišića, koji se teretio za napad na amerikance u klubu “Plastik“.

Ilić mu je ukinula pritvor, iako se Tužilaštvo tome protivilo, a prema Zakoniku o krivičnom postupku koji je tada bio aktuelan, Ilić je trebala da predmet pošalje krivičnom veću, a ne da sama donese takvu odluku.

Zbog svega toga Ilić je bila suspendovana, a sud je započeo internu istragu o njenim postupcima.

Dve godine kasnije Uroš Mišić je oslobođen otpužbi, a odlukom Ustavnog suda Srbije da poništi reizbor sudija, Ilić je vraćena na posao.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR