Glas Javnosti

POTPUNI HAOS U CRKVENICI : Svekrva izacila Aleksandru Nikolić iz kuće i to zbog jednog SKANDALA (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nakon što su se pojavile nove fotografije Aleksandre Nikolić iz Bujanovca, gde je radila navodno kao animir-dama, što je i sama priznala, nastao je haos u Crikvenici.

Kako se saznaje od izvora bliskog Filipu, njegova majka Milica je poludela nakon što su komšinice prepričavale kako se njena snajka slikala s raznim muškarcima, pa je starleti zabranila da se vraća u njihovu kuću. Naime, kad je Careva majka ugledala Aleksandrine fotografije sa starijim muškarcima iz striptiz-kluba u Bujanovcu, ženi je skočio pritisak, nije joj bilo dobro, pa je odmah zvala Filipa i urlala po kući da više neće da vidi starletu u njihovom domu. Na sve to, i komšije stalno dolivaju ulje na vatru, te Milica ne može više to da trpi.- Milica je fina žena i nije joj lako da se bori sa svim tim komentarima što se tiču njenog sina i snajke Aleksandre. Poludela je kad su je neke komšinice namerno pitale da li je videla snajku kako se slikala u Bujanovcu. Ona je tada izludela i rekla Filipu da izbaci sve Aleksandrine stvari što su ostale kod njih, te da joj saopšti da ne može da se vraća kod njih u kuću - kaže izvor iz Crikvenice i dodaje da razume Filipovu majku, ali mu je žao i Nikolićke.

- Shvatam ja Milicu, žena je, s jedne strane, u pravu, ali, opet, Aleksandra je sada drugačija i ne mora prošlost stalno da joj se obija o glavu. Sad je neko sigurno namerno pustio i te neke nove slike iz Bujanovca samo da bi njoj i Filipu pokvario sreću. Ne znam kako se Filip bori sa svim ovim komentarima, ali se nadam da će zajedno sve da prebrode i da će Milica popustiti kad se malo sve slegne. Šok je bio za sve njih kad ju je Car doveo u kuću, verio je, a sad ovako da se priča o njoj ne ide. Inače, ma koliko se Aleksandra trudila da prošlost zakopa, čak i u rijalitiju zadrugari joj nisu davali mira po pitanju Bujanovca, te su joj stalno prebacivali šta je tamo radila i s kim, a ona su uporno prala pričom da je tako moralo da bude jer nije mogla na drugi način 

- Moj život tad je bio jako kritičan, ja sam bila primorana da odem tamo i zaradim novac da bi moja majka imala za lekove, nisam imala izbora, ma šta god neko mislio - rekla je svojevremeno Aleksandra o vremenu provedenom u Bujanovcu.

Filipom i Aleks se nisu javljali kako bi prokomentarisali navode.

Glas javnosti/R01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR