Glas Javnosti

Pogledajte spisak sigurnih imea koja će u petak ući u Zadrugu 6 i boriti se za glavnu nagradu

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Rijaliti Zadruga 6 počinje u petak, 9. septembra, u 21 čas, a priča se kako će u Šimanovce ući između 50 i 60 takmičara koji će pod istim krovom provesti, u najboljem slučaju, deset meseci.

Pripreme su uveliko u toku, svakodnevno se spekuliše o učesnicima i njihovoj burnoj prošlosti, a među onima koji su već potpisali ugovore su i neki dobro poznati učesnici. 

Iako produkcija televizije Pink drži u tajnosti konačan spisak sve do zvaničnog početka Zadruge 6, neka imena se već znaju.

Učešće je potvrdio veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić, koji je bio i prvi potvrđeni učesnik Zadruge 6, a zatim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, kojima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora.

Tu su i ostala imena: Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, ali i nova lica - Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Konačan spisak saznaće se tek u petak, kada je i predviđen spektakularni početak Zadruge 6 -prenosi mondo.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR