Glas Javnosti

OVAKO JE IZGLEDAO KAO TINEJDŽER: Kristijanova slika iz mladosti koja će vas iznenaditi! (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kristijan Golubović je za jedne simbol žestokih momaka devedesetih dok je za novije generacije simbol rijaliti programa.

Jedan od najzanimljivijih učesnika "Zadruge 4" iza sebe ima brojne tuče, svađe, kao i višegodišnje robijanje. Iako bi to trebalo da se odrazi i na njegov fizički izgled, čini se da je Kristijan i te kako otporan na brojne nedaće koje su ga snašle. Na fotografiji koju smo imali prilike da vidimo, a koja datira iz razdoblja kada je Golubović bio tinejdžer i imao oko 15 godina, on pozira u nasmejan, u sivom džemperu i može se reći da izgleda gotovo identično kao danas.

Crte lica su nepromenjene, čak je i frizura ista, a jedina razlika jeste to što je u mladosti bio dosta mršaviji. Naravno, kako su godine odmicale, Kristijan je nabacio dosta kilograma, ali za njegovu korpulentnu građu najviše može da zahvali, kao što je rekao, hiljadama i hiljadama sklekova. Ako se prisetimo zadrugarovih reči, i u tom periodu je bio dosta problematičan i već je imao probleme u školi, pa definitivno stoji da se gotovo uopšte nije promenio.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR