Glas Javnosti

Otkriven razlog Bojaninog ulaska u Elitu

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bojana Pavlović je dugo ćutala o razlogu ulaska u Elitu, ovo priznanje je šokiralo sve.

Bojana Pavlović danas proslavlja rođendan u Eliti, a Veliki šef je ukućane poslao u Dubiozi, gde će se održati proslava. Bojana je stigla prva i zatekla bogatu gozbu, kao i pregršt poklona i čestitki najbližih.

- Draga Bojana, Veliki šef ti čestita rođendan, želimo ti što više dana provedenih u Eliti, proslava će se odigrati u Dubiozi - glasilo je pismo Velikog šefa.
Bojana je krenula da čita redom, pa zaustavila proslavu i otkrila pravi razlog njenog dolaska u rijaliti, nakonh čega su ukućani totalno zanemeli od šoka:

- Srećan rođendan, Bojana, sve najlepše ti želimo. Vole te tvoji domci iz Sremske Kamenice - pročitala je Bojana, pa dodala:


- Moja svrha ovde je to da otvorim fond za tu decu iz doma koja žele da studiraju i da im pomognem 
- rekla je Bojana.

Usledila je česitka na kojoj je bila Bojanina slika iz detinjstva.

- Bojana želim ti divan dan, da li znaš ženo draga da si stalno u kadru, i kada vidim ožiljke na licu dođe mi da ih opsujem, ali ti ga pretera sa nespavanjem i cigarama, a da ne pominjemo biopovanje zbog psovki. Imaš poklone, moraš da znaš da Maja ima isto mišljenje o tebi svuda. Mi ne volimo nepravdu. Mnogi traže nešto za rođendan, moj Gari ne traži ništa. Spakovala sam ti kremu jer imaš suvu kožu. Šaljem ti zagrljaj veliki kao Bela kuća. Pozdrav za ljude koji su uz tebe - pročitala je Bojana.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR