Glas Javnosti

Oglasio se Siniša Kulić i žestoko opleo po zadrugarima, otkrio da li i dalje podržava Bebicu, pa rekao ovo za Zoricu Marković

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti/alo

Oglasio se Miljanin otac, a Marijin dugogodišnji suprug sa kojim ima tri ćerke, Siniša Kulić.

On je otkrio kako se oseća povodom ćerkinih turbulentnih odnosa sa, od juče, sadašnjim dečkom, Nenadom Macanovićem, kao i kako komentariše njeno prisno druženje sa bivšim momkom Zolom.

Takođe, Siniša se osvrnuo i na bitke koje Marija Kulić vodi od kako je ušla u Belu kuću. Priznao je da li i dalje podržava Nišlijskog zeta.

- Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu. Bebica nije kockar i to odgovorno tvrdim. Išao sam u Deltu danas. Kažu ljudi da je sa Miljanom pio kafu i da su otišli. On se dečko ne odvaja od nje, od nas. Nisam u njenoj glavi, mene rijaliti ne interesuje. Moje mišljenje je da se igra sa Zolom, i ono sinoć što je rekla u intervjuu podržavam - naveo je Kulić.
Nije mogao, a da ga ne prokomentariše današnju svađu svoje supruge Marije Kulić sa pevačicom Zoricom Marković koja je izjavila kako poseduje dokaze da je njegova žena se*sualno opštila sa Bebicom u jednom apartmanu.

- Čuo sam u pušionici to. Od toga nema ništa, o tome i ne razmišljam uopšte u tom pravcu, ne verujem u to
 - izjavio je Siniša.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR