Glas Javnosti

Oglasila se ćerka Stanislava nakon saznanja da je sa Majom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Od kako su Maja Marinković i Stanislav Krofak uplovili u ljubavni odnos, postali su jedna od glavnih tema kako u Eliti tako i van nje.

Od Majinog oca Takija od tog momenta nema ni traga, ni glasa, a Stanislavova ćerka koja vodi njegov profil na Instagramu redovno kači storije koje dele njegove fan stranice.

Naime, jedna fan grupa na svom instagram profilu objavila je komentar na vezu Maje i Stanislava na koji je njegova ćerka dala odgovor:

- Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

- Bolje sa vašom bakom - napisala je ona u dnu Instagram storija, a nakon toga je danas ponovo podelila još jedan stori:


Stanislavova ćerka je podelila poruku koju je dobila gde je dobila niz pohvala kako vodi očev profi, a onda se devojka koja je napisala poruku osvrnula na Maju:

- Maja je atraktivna i dobar čovek, ali tvoj tata je iskusan i on sigurno neće danas - sutra oženiti ovakav tip devojke. Ovo je lutko prolazno - napisala je između ostalog devojka a Stanislavova ćerka je podelila stori.

Međutim tu nije bio kraj, naime ona je podelila još jedan stori gde se zahvaljuje ljudima ali i gde je otkrila šta zapravo misli o vezi njenog oca i Maje.

- Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji, a naravno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica - napisala je Stanislavova ćerka na njegovom Instagramu.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR