Glas Javnosti

OGLAŠAVANJE ŽELJKA MITROVIĆA: Stiže novi rijaliti na televiziji

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Produkcija donela ŠOK ODLUKU, Pink dobija JOŠ JEDAN RIJALITI!

Direktor Pink Media Group i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te saopštio javnosti da je doneo odluku da otvori novu televiziju, te na njoj najavio nastavak čuvenog rijalitija "Farma", koji je svojevremeno obarao sve rekorde gledanosti širom regiona.

U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Podsećanja radi, rijaliti "Farma" se prikazivala sedam sezona na TV Pink, a u projetku gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnost, velike zvezde, uspešne sportiste kako se snalaze u seoskim uslovima. Na "Farmi" su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, ali i loži vatra, cepaju drva i ostalo...


Među pobednicima ovog rijaliti formata bili su Milan Topalović TopalkoMiloš BojanićKatarina ŽivkovićSulejman Memo HaljevacJelena GolubovićStanija Dobrojević, a zatim ponovo Golubovićeva, koja je proglašena dvostrukom pobednicom.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR