Glas Javnosti

OD "KRALJICE SILIKONA" IZ FARME 2015., DO PRISTOJNE DEVOJKE: Izvadila implante, promenila boju kose i ljudi ne mogu da se načude novom izgledu

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", pre nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizčkim izgledom.

Nikada nije krila da je imala više intervencija da bi dostigla takav fizički izgled. Nos, jagodice, grudi i usne, a neke korekcije je ponavljala.

Pored ovoga, bila je prepoznatljiva i po nošenju kontaktnih sočiva u drečavo plavoj boji što ju je još više isticalo. Navedene estetske zahvate počela je sa samo 16 godina, a 2013. godine je izjavila da je “možda malo preterala”, ali da joj se to i dopada i da ne mari za mišljenja drugih.

Tijana je zahvaljujući popularnosti zbog svojih silikona učestvovala u rijalitiju Farma 2015. godine, gde pamtimo okršaje sa Kristijanom Golubovićem, a onda se povukla, rešila da ukloni višak implanata i filera i sada izgleda neprepoznatljivo, te mnogi ne mogu da se načude njenom novom izgledu.

Tijana je danas crvenokosa, ima manje silikone u grudima i usnama, više ne nosi plava sočiva, te se ispod njenih novih slika mogu pronaći brojni pohvalni komentari:

"Dobro je što si na vreme shvatila i promenila se", "Baš si lepa", "Koliko si samo lepša ovako", "Neverovatno kakva promena, ne može čovek da te prepozna".

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR