Glas Javnosti

OBEZBEĐENJE IZBACILO MILJANU KULIĆ IZ URGENTNOG CENTRA! Napravila skandal u čekaonici

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miljana Kulić izbačena iz Urgentnog centra zbog skandaloznog ponašanja

Miljana Kulić napravila je skandal protekle noći, kada je flašom i kamenjem tukla Lazara Čolića Zolu jer se ponovo zbližio sa Anitom s kojom je imao odnose na početku rijalitija.

Nakon celonoćne terevenke, Miljana je izvedena iz Zadruge i odvedena u Urgentni centar, u kojem je od ranog jutra pravila probleme. Kada su je članovi produkcije doveli ispred bolnice, ona je palila cigaru i vikala da hoće da je pregledaju, a kada je konačno ušla u zgradu Kliničkog centra, napravila je skandal.

"Miljana je trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče zovite policiju. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici", rekao je izvor za Blic.

Ovako je tukla Zolu i Anitu noćas:

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR