Glas Javnosti

NOVI DETALJI HAPŠENJA Nenada Marinkovića Gastoza

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

ivši rijaliti igrač i influenser Nenad Marinković Gastoz priveden je pre nekoliko dana na Tajlandu

Naime, on je zaustavljen tokom rutinske kontrole, a kada je utvđeno da je pod dejstvom nedovzoljenih supstanci, odmah je priveden u stanicu policije.

Tamo se nalazi već pet dana, i biće do daljnjeg s obzirom na to da nije platio propisanu novčanu kaznu, piše Kurir 

Reper je pokušao da se izvuče, ali mu to nije pošlo za rukom. Trebalo je da plati kaznu, ali je naveo da nema novca, nakon čega su ga priveli. Nije poznato koliko dana će da služi kaznu za nedozvoljene supstance.

VEĆ JE IMAO PROBLEMA SA ZAKONOM?

Inače, Gastoz godinama unazad ide na ovu egzotičnu destinaciju i navodno nije prvi put da je doživeo neprijatnost. On je tamošnjim organima reda odlično poznat piše “Kurir”.

Njega je tokom vožnje zaustavila rutinska kontrola, kada je ustanovljeno da je reper bio navodno pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci, te je odmah priveden.

Rešio da se povuče

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom reper Nenad Marinković Gastoz pada po jednom klubu i gura obezbeđenje, nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa nedavno je poručio da je shvatio da je vreme da “povuče ručnu”.

Nenad je tada odlučio da se skloni iz srpske prestonice, u kojoj živi duži niz godina unazad, budući da želi da poradi na sebi i vlastitom napretku, za šta mu, po svemu sudeći, Beograd trenutno nije pogodan.

– Idem malo van ovog kontinenta, pa ću tamo da se smirim i skrasim. Radiću na sebi jer mi je ovog Beograda dosta. Pročuće se gde ću. Sve sam radio. Nisam se uhvatio ni za šta konkretno, ali sam radio sve ono što sam oduvek hteo da radim. To i jeste poenta cele priče, ali nekada se zasitiš i kreneš da radiš nešto drugo – istakao je Marinković za Scandal.

Glas javnosti /H01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR