Glas Javnosti

Nikada ne biste otkrili ko se krio iza tajnovitog "Velikog brata": Razotkrivena velika tajna

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Rijaliti program "Veliki brat" bio je prvi rijaliti program viđen na našim prostorima, a javnost je obožavala da ga gleda. Ipak, sve je intrigiralo ko se krije iza glasa Velikog brata.

Nedavno je otkrivena tajna skrivana godinama, a istina je sve šokirala. Iza muškog, dubokog glasa krila se voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević.

‒ Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena ‒ ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević

Rijaliti "Veliki brat" se prikazivao od 2006. do 2015.

"Ne bih radila na televiziji da sam grozna"
Dušica je nedavno otkrila i da joj smeta kada se upoređuju njene fotke iz prošlosti i sada i da li bi spalila stare fotografije da može.

- Ima jedna fotografija koja kruži koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide "vidi je rugoba..." Pa, dobro, eto... Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao... Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni - rekla je Dušica jednom prilikom.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR