Glas Javnosti

NAPRAVLJEN PLAN PRE RIJALITIJA - Aleks i Car u sve su uvukli još dva zadrugara, a OVU TAJNU i dalje kriju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti/ Blic

Zadrugarka Aleksandra Nikolić prekršila je dogovor koji je imala sa dečkom Dejanom Dragojevićem koji je zbog toga odlučio da stavi tačku na njihov odnos, a sada su isplivali novi detalji o njenom odnosu sa drugim muškarcima.

Naime, Aleksandra Nikolić i Filip Car su navodno sve unapred osmislili letos, a u plan su uvukli i Zvezdana Slavnića i Milicu Veselinović.

Dalila je, verujte mi, mala maca za Aleksandru! To na šta je Aleks sve spremna, to je neopisivo - počeo je izvor, pa dodaje:

Jedina je istina da je Aleks od prvog odnosa sa Carem ostala slaba na njega, ali kako im veza nikada nije uspela, ona je bila mirna i mudra i čekala je svojih pet minuta. U međuvremenu je smotala Dekija, on je zavoleo i posvetio joj se, a onda se njoj letos ukazala prilika da nasamo popriča sa Carem koji joj je slaba tačka i tako su došli na ideju da unište Dragojevića. Ona jer se pretvara da ga voli jer joj to odgovara zbog publiciteta, a Car bez nekog posebnog razloga, njemu je jedino bitno da se nešto dešava i da ima nekih žena.

On je, istina, i dalje slab na Dalilu, ali je svesan da od toga nema ništa, pa vodi u krevet šta stigne. Letos je, čini se, i sa njim Aleks nabila Dejanu rogove, a kako su u sve to upleli Zvezdana i Milicu, to je tek misterija. Uglavnom, njih su izabrali da se preko njih peru i da sve pripisuju njima dvoma kada se sazna za njihove tajne. E sad, istina je da je Aleks u međuvremenu počela da se loži na Zvekija, to i ludaci i slepci vide, a mala Milica je startovala Cara još napolju i njemu je sad super da ima redovne odnose u rijalitiju, a i da se vrti neka priča. Ostaje da vidimo da li će Zvezdan do kraja da popusti i završi sa Aleks, za sada se još ne da. Sa druge strane, Dejan je sklopio sve kockice, čak mi neki njegov drug kaže da je sve povezao i setio se i dana kad je Aleks navodno letos imala s*ks sa Carem. Mudro ih sve čeka na penal, kako je i sam objasnio, više mu ne pada na pamet da se oglašava u rijalitiju. Ali kada bude sam osetio da je vreme, najavio je da će leteti perje i da će biti belaja - završio je izvor "Skandala".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR