Glas Javnosti

MOKA SLAVNIĆ SE OGLASIO POVODOM TVRDNJI ANINE KUME : Moj sin je u prekršaju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda u domaćim medijima je izjavila kako je Zvezdan Slavnić navodno šamarao oca, a sada se ovim povodom oglasio Moka.

Stariji Slavnić tvrdi kako nikada nije trpeo nasilje od strane sina, te da ga je Zvezdan izbegavao jedino iz razloga što nije želeo da čuje njegove kritike.


- Nikad u životu Zvezdan i ja nismo bili u svađi da ne razgovaramo. Poslednje četiri i po godine je bio u Švajcarskoj u zatvoru, on je imao Anu, ja sam mu pisao pisma. On je meni devet pisama poslao i kad je izašao nikada se lepše nismo družili nego ovih godinu i po dana. Ja bih rekao da ne govorim sa sinom. Moj sin je u prekršaju, ali ja sam mu rekao celog života ćeš biti moj sin i ja ću biti iza tebe. A da li ti želiš da imaš oca kao što sam ja, to je tvoja stvar. Nikada me nije udario.


Moka tvrdi kako Milena Kačavenda laže sve što izgovori, te navodi da je ipak neće tužiti za klevetu.

- Ona zaista luduje da bi bila interesantna. Priča da ima deset svedoka da me je tukao sin. Nažalost po nju i ona ima decu, da se tako izražava. Smešno mi je, ne znam šta drugo da kažem. Kačavenda je luda, ona je klinički slučaj. Izašla je u javnost i ne može da se zaustavi. Na zapadu bi sve ovo debelo platila. Ona mene ne može da uvredi, nije validna. Neću je tužiti, ona je jadna. Sve što je rekla je slagala, od Zvezdana i Ane, to niko ne zna sem njih dvoje. Šta ćemo sa tim što je gađala Zvezdana nožem. To je pokušaj ubistva. Šta da tužiš budalu, da ode u ludnicu - završio je Moka za "Blic".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR