Glas Javnosti

Mionini tuže Nenada: Reper besan

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Reper doživeo novi krah u emisiji "Pretres nedelje"!

Kontroverzni reper Nenad Aleksić Ša sinoć je napravio haos u emisiji "Pretres nedelje" zbog čestitke koju je za Vaskrs poslala porodica Mione Jovanović, Prvo se posvađao sa njom za crnim stolom, a potom nastavio da iznosi svoje mišljenje javno.

- Šta jedeš go**a?! Šta onda pričaš? - iznervirala se Miona.

- Šta treba da me tuže, da idem da robijam za psihičko maltretiranje? - nastavio je Ša.

- Kakva si ti pi**a i si**a - odbrusila je pevačica.

- Ne volim laž - rekao je Aleksić.

Voditelj Milan Milošević je potom podigao Ša.

- Miona, tebi je danas stigla čestitka od bake i mame. Ti si rekla da ti je normalna čestitka, je l tebi stvarno normalna - pitao je voditelj.

- Od mame da. Očekivala sam da neće stići ili nešto što će me iznervirati, ali je ovo korektno, iako znam da im je gore mišljenje. Psihičko nasilje priča baba - rekla je Miona.

- Ja sam rekao, poštujem porodicu... Ne moraju da me poštuju, ja poštujem. Ja sam sa njom, ne sa njima, ne moram da budem njihov izbor. Bilo bi mi drago da je prihvate, ali opet, to je njihova odluka. Ja sam rekao, to borba protiv nasilja...Te tvrdnje, to mačku o rep, kada si bivši, po tebi je najlakše udarati. Čak i da me tuže, nemaju za šta, imam i ja roditelje, zamisli neko za neke neosnovane sumnje i tvrdnje - rekao je Ša.

- Tvoji nisu pomenuli Mionu - rekao je voditelj.

- Niti se ovde dešavaju stvari gde treba da se bira porodica. Ona sama donosi odluke, ako ne želi da bude sa mnom, može da ode kad god. Njena želja je da ostane u odnosu sa mnom, moja želja je da ostanem sa njom. Jako je ružna izjava i ta tvrdnja, da je neko drugi, da takvu tvrdnju iznese, bez ikakvih dokaza... Ja sam neko ko nije nikog tužio, ali što da dozvolim da se ime Nenad Aleksić i nadimak Ša, blati... Ja sam čist i nisam nasilnik - rekao je Ša.


- Javnost Nenada poznaje i nikada niko nije rekao da je nasilnik, on jeste bio sa nasilnim osobama, ali on nije nasilnik... - rekla je Miona.

- Samo ću da ih zamolim da me ne spominju na taj način, jer ja njih nikada neću uvrediti, jer to slušaju moja majka i moj otac. To nije lepo tako pričati i na taj način - rekao je Aleksić.

- Zaključila sam da nemaju reprezentativno mišljenje o meni, ali se ne mešaju, puštaju njega da odluči, ali da u dubini duše misle da sam predivna - rekla je Miona.

- Naravno da će moji da upoznaju Mionu - rekao je Ša.

- Danas su vam pričali iza leđa, rekli su da ti je oskudno stiglo i da je to kazna za Mionu - rekao je Milan.

- Nije meni oskudno stiglo, nije trebalo ništa da pošalju. Iskren da budem, nisu trebali ništa ni za rođendan da pošalju, ja se pokajem što slavim rođendan ovde, jer od 100 odsto ljudi, 90 nema lepo mišljenje o meni. Ja sam govorio mami i pre ulaska da ne bih oraganizovao, ali hajde. Ti ukućani koji su komentarisali, neka mi se na**še ku**a, pi**e jedne. Meni je drago ko god je došao, ispoštovao je Nenada kao Nenada - rekao je Ša.

- Miona, ti si pogledala sto, sela i gledala - rekao je voditelj.

- Ona je prema meni super sada, muka mi je više da si ti loša - rekao je Ša.

- Nije mi stvarno bilo dobro, boleo me je stomak ceo dan, znala sam da slede ove čestitke, bila sam nervozna još od juče. Unapred sam se istresirala i videla sam da stoji moje ime, danas sam skratila sebi dve, tri godine života zbog toga...Neću nikada morati da biram između porodice i Nenada. Ja iznesem svoje, oni svoje, ja radim šta želim i po svom ličnom nahođenju. Dosta sam ja trpela njegove flešbekove, pet meseci - rekla je Miona.

- Meni žensko kada se štekuje i dopisuje se, to je kraj - rekao je Aleksić.
Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR