Glas Javnosti

MIONA NAJAVILA POMIRENJE SA STANISLAVOM: Ša ponovo napravio haos

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Šok priznanje Mione Jovanović.

Miona Jovanović nije krila svoje razočaranje kada je njen dečko, Nenad Aleksić Ša, prekršio njihov dogovor i pred rijaliti učesnicima otkrio intimne detalje njihovog odnosa. Zabolelo ju je što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili, a ova situacija je dodatno obeležila njihov turbulentan odnos u rijalitiju "Elita".

Miona je istakla da je njen bivši dečko, Stanislav Krofak, ispoštovao njihovu privatnost i nikada nije izneo nijednu tajnu iz njihove veze niti je vređao u rijalitiju. Ovo je dodatno razbesnelo repera, koji nije krio svoje nezadovoljstvo činjenicom da Miona sve češće izražava reči hvale za svog bivšeg dečka.

- Kako te nije bio blam da pričaš o odnosu sa Stanislavom, a blam te da pričaš o odnosu sa Ša? - pročitao je voditelj pitanje za Mionu.

- S tim dečkom sam živela i planirala nešto ozbliljnije, volela sam ga. To se dogodilo sve napolju, to ne može da se pusti ovde. Ša je mene izdao, ovo je najgore što je mogao da uradi. Nije možda trebalo da pričam neke stvari, ali to je da bih opravdala bivši odnos - odgovorila je Miona.


- Muljamo, petljamo mesecima. Ti si sama priznala to - rekao je Ša.

- Ne možeš da se opravdaš u mojoj glavi i vratiću ti za ovo kad-tad - kazala je Miona.

- Nije lepo što sam to rekao, ali polemisalo se. Rekla je da je ostavila prostora da se misli jeste ili nije. Hteo sam više da kažem to - rekao je Ša.

- Pukao te kompleks. Ti si tako premazan, odvaratan si. Rekao si mi da se vratim bivšem, vrati se ti u brak, ionako nisi crkveno razveden. Ti mene guraš njemu, ludaku. Puniš mi glavu o njemu, oboleo si od njega. Nisi normalan dečko, moraš da se lečiš - rekla je Miona.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR