Glas Javnosti

Mina promenila život iz korena: Za ćetiri sezone rijalitija promenila 14 partnera

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

U rijalitiju je proslavila 18 rođendan, a javnost je šokirala kada je javno priznala da se bavila prostitucijom kada je imala samo 16 godina

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški javnosti je postala poznata još kao maloletna devojka kada je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim pevačem Šakom Polumentom.

Nakon toga, ona je ušla u rijaliti "Zadrugu", gde je bila jedan od favorita sve četiri sezone. Neki su je voleli, dok je drugi nisu simpatisali, a retko ko je ostao ravnodušan na njeno ponašanje.

U rijalitiju je proslavila 18 rođendan, a javnost je šokirala kada je javno priznala da se bavila prostitucijom kada je imala samo 16 godina.

Ono što je još privuklo pažnju javnosti jeste i to što je menjala partnere, pa ih je u rijalitiju za 4 sezone imala ukupno 14.


Već prve večeri uplovila je u vezu i pred kamerama imala intimni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Nekoliko dana kasnije dopao joj je Anđelo Ranković, sa kojim je razmenjivla poglede i poljupce, ali zbog toga što je bila maloletna Ranković nije želeo da bude intiman sa njom.

Nakon toga Mina se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, a intimne odnose imali su često ne obazirući se na kamere i njene godine. Međutim, ona nije gubila vreme, pa je odmah nakon raskida sa Đeksonom bila i sa Jovicom Putnjikovićem. Kako ta veza nije uspela, trajala je kratko, a Mina se opet vratila Đeksonu.

Ipak, njenu pažnju privukao je i manken Toma Panić sa kojim je nakon sukoba sa Đerićem, uplovila u emotivnu vezu. Njih dvoje su takođe bili intimni pred kamerama, neretko u sobi punoj drugih učesnika, a Mina je tada svojim ponašanjem šokirala javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući.

No, počela je druga sezona Zadruge, a Mina ni tu nije bila sama. Najpre je nežnosti razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pevačem Savom Perovićem.


Treću sezonu obeležila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se čini u aktuaelnoj sezoni, još uvek zaljubljena.

Ove godine u rijalitiju Mina je bila intimna sa Filipom Carem, imala je kratku vezu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska.

Nakon izlaska iz rijalitija, Mina se gotovo potpuno povukla iz javnog života. Počela je da radi u pet šopu.

Pre toga je radila kao medcinska sestra, a živi od reklama na Instagramu.
Bivša zadrugarka je već duže vreme zaljubljena i u srećnoj je vezi sa jednim muškarcem kog ne eksponira u javnosti, a u poslednje vreme aktivna je na Instagramu gde devojkama deli savete u vezi sa negom i lepotom.

Glas javnostiž/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR