Glas Javnosti

MILJANA ZAVRŠILA U ZATVORSKOJ LUDNICI: Saopštena odluka suda

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Šok i neverica uživo u programu!

Tokom prethone večeri u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević u emisiji "Izbacivanje", aktuelna učesnica Miljana Kulić je progovorila o sudskom sporu koji je protiv nje pokrenuo Marko Đedović, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga". Đedović je, podsećanja radi, tužio Kulićevu zbog fizičkog napada u kojem ga je bubicom udarila u glavu, uzrokujući mu teške povrede koje su zahtevale hitnu medicinsku pomoć, a zatim i ušivanje.

Miljana je otkrila detalje tokom suđenja, bacajući svetlo na ovaj kontroverzni događaj. Đedović je navodno izjavio da nikada neće dozvoliti da Miljana ide u bolnicu zatvorenog tipa, te da je čak pokušao da je smesti u zatvorsku ludnicu. On je, prema Miljaninim rečima, bio uporan u svojoj želji da je zatvori, čak i pred sudom.
- Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu! Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - pričala je Miljana tokom intervjua sa Tanasijevićem.


Podsećanja radi, Marko Đedović po povratku u "Elitu" odmah je naišao na Miljanu Kulić, sa kojom je ponovo žestoko zaratio. Miljana je samo čekala da se Đedović vrati kako bi nastavila da ga progoni. Želeći da istakne sebe kao žrtvu, Miljana je prišla Đedoviću i počela da mu dobacuje sve vreme, dok je on šetao Belom kućo.

Samo da ti kažem nešto, ja ću umreti pre moje majke, pa neću biti živa da doživim to što ti pričaš za nju - rekla je Miljana Đedoviću.

Nakon toga, Đedović po izlasku iz Bele kuće je prišao Miljani i poručio joj nešto što bubica nije uspela da zabeleži, ali je to Miljanu dovelo do suza.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR