Glas Javnosti

MILJANA KULIĆ SE POGUBILA OD EMOCIJA : Više ne zna kome izjavljuje ljubav, da li Bebici ili Zoli

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miljana Kulić u "Zadruzi 6" boravi s trojicom ljubavnika, pa je u roku od 24 sata svoj trojici izjavila ljubav. Naime, nakon što se do sada uglavnom šetala između Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, odnedavno je i otac njenog sina Ivan Marinković ponovo u igri, pa je i prema njemu imala izlive nežnosti.

Prvo rekla da voli Ivana, s kojim je do juče bila na krv i nož, zatim se, nešto kasnije, otvorila Zoli, koji je u rijalitiju otpočeo novi ljubavni odnos, da bi nakon toga isto ponovila i Bebici, kojeg drži na uzici pored sebe.

- Mnogo sam te volela - rečenica je koja je ušla u anale rijalitija, a koju je Miksi ponovila pred trojicom ljubavnika u razmaku od nekoliko sati.


Njena najveća ljubav bio je Lazar Čolić, dok Ivan Marinković nije dobio priliku da upozna sina Željka, što je u Miljani probudilo novu strast. Iako je pričala sve najgore o ocu svog deteta, prizor njih dvojice ju je toliko raznežio da se sada prisetila navodnih starih emocija piše Kurir

Da je Kulićka potpuno izgubila kompas o tome gde se nalazi i sa kim, potvrđuju njeni učestali ispadi. Prvi i najveći je taj što želi da se pomiri sa Zolom jer ne može da ga gleda kako noću opšti s Anitom Stanojlović, pa koristi svaku priliku da mu zaplače na ramenu i traži tračak nežnosti na koju bi mogla odmah da padne i da ima razlog zašto je poklekla.

Međutim, ona ne odustaje ni od druge dvojice jer joj je bitno da ih drži sve blizu, da u svakom momentu može da okrene priču kako joj odgovara.

Miljana Bebicu tretira kao slugu, pa se njemu svaki dan može desiti da padne s trona trenutnog partnera i postane jedan od bivših. U silnoj želji da i sadašnjeg i bivše drži pored sebe, Miksi se potpuno izgubila i to su svi primetili. Još da njena majka Marija, koja je koči u mnogim namerama, nije u ,,Zadruzi 6", verovatno bi Miljanino ovogodišnje učešće u rijalitiju imalo sasvim drugačiji tok kad je njen ljubavni život u pitanju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR