Glas Javnosti

'Milijana mi nudi dete KAO DA JE LOPTA'! 'Goca se venčala u crkvi, a mi nismo...'

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković po treći put je završio "Parove" kao drugoplasirani.

Njega to nije previše razočaralo, jer je dobio posao voditelja, te će sledeće sezone biti domaćin, a ne učesnik.

Nakon izlaska u spoljni svet posvetio se vezi s devojkom Jelenom, ali ga je i iznenadila vest da se njegova bivša žena Goca Tržan udala u crkvi za supruga Rašu Novakoviću. Ivan tvrdi da on nikakav zahtev za razvod njihovog braka u crkvi nije podneo, niti je dobio obaveštenje da su razvedeni.

- Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo pre neki dan bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili pre nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina - rekao je za "Kurir", a na pitanje da li je video ćerku je poručio:

- Nije se to ništa puno promenilo. Ona je velika devojka, ima 14 godina. Ne želim od toga da pravim neku pompu. Čujemo se, puštam da to sve ide polako.

Ivan se osvrnuo i na odnos sa Miljanom.

- Znam da su Marija i Siniša loše, ali mi ona nije jasna. Ona sada hoće da meni da dete. Rekla mi je evo ga tebi, ja ne mogu, nisam sposobna sama da ga čuvam, nemam uslova, nisam psihički stabilna, a mama i tata su mi bolesni. Nudi mi dete kao sapun, a posle kaže šalila sam se. Ovih dana idem za Leskovac pa ću da odem i u Niš. Mnogo mi je žao zbog Siniše i Marije, oni su divni ljudi, ja sam sa njima u kontaktu. Nisam siguran koliko je dobro za Željka da se sada preseli odjednom kod mene, tu će morati i socijalni radnici da se uključe - rekao je, a na pitanje d ali mu smeta što Željko odrasta u rijalitiju kaže:

- Uh, ne znam šta bih rekao jer nisam kompetentan. To jesu nezdravi uslovi, Marija i Siniša su to prihvatili jasno nam je zbog čega, ali hvala i tom čoveku koji je organizovao da njemu tamo bude dobro i da ide u vrtić. Na Jeleninu inicijativu nas dvoje smo odneli Željku u Šimanovce poklone za Novu godinu i to cu uvek da uradim. Dok god je on mali i tu su Marija i njegova majka, to na njega ne utiče toliko loše, ali ne bih voleo da odrasta u rijalitiju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR